Noorderwijk mocht vrijdagavond zijn verste verplaatsing maken naar Roselies. Deze ploeg staat momenteel op de 5e plaats maar Real had hen in hun vizier. Mits winst van de bezoekers wippen ze over de thuisploeg en heeft Noorderwijk nog een match minder gespeeld.

Na de vlotte winst in de beker kon trainer Heremans geen beroep doen op de gekwetste Rebah en de geschorste Bouri.

De eerste helft wordt in de eerste 10 min gedomineerd door Real. In de 5'word het overwicht beloond door een treffer van El Attabi. Maar Noorderwijk kan de kloof niet uitdiepen en het zijn de bezoekers die in de 11' langszij komen 1-1.

Het is een wedstrijd zonder echt veel kansen maar in de 17' krijgt Real Noorderwijk een 10m. El Attabi kan deze echter niet benutten en zo gaan beide ploegen rusten bij een 1-1 stand.

Tweede helft een iets beter Roselies dat in de 24' op voorsprong komt via een afgeweken schot waarbij onze doelman Talhaoui geen verhaal had.2-1. Na dit doelpunt pakt Real Noorderwijk terug het spel in handen.

Nadat er verschillende kansen strandden op de thuisdoelman of op de paal moest aan de overkant Talhaoui zijn kunnen tonen op een goed schot.29' El Hattach breekt uit en met een knap schot maakt hij de verdiende gelijkmaker. 2-2.

Real voelt dat er meer in zit en duwt door. In de 36' is er dan onze topschutter die mooi in de draai de 2-3 op het bord zet. Roselies probeert dan nog met een extra veldspeler in plaats van hun doelman maar een volwassen spelend Noorderwijk scoort nog de 2-4 door wie anders dan, ja El Attabi die zijn derde van de avond scoort. Eindstand 2-4.

Een verdiende overwinning van de Elmos-boys die zo mooi op de vijfde plaats staan. Volgende week is er de wedstrijd thuis tegen Malle -Beerse. Hiervoor is er ook weer een speciale VIP dag is georganiseerd. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Supporters op post.

Beloften
Futsal My-Cars Roselies – Real Noorderwijk 3-1
Mooie wedstrijd waarbij onze jonge garde nipt verliest.

3e klasse
3e Klasse Real Noorderwijk – Solona Ranst 7-6
Een spannende wedstrijd waarbij Real Noorderwijk verdiende won.

Dames
Real Noorderwijk – Statie Lommel 5-1
Een mooie en knappe zege van onze dames die een 0-1 stand wisten om te zetten in een vlotte zege.